top of page

Fotoboekje van de Dordogne-schilderijtjes

In een beperkte oplage heb ik een fotoboekje gemaakt van de gouache-schilderijtjes die ik in de Dordogne heb geschilderd. Het boekje is te verkrijgen in twee maten: 15 x 20 cm (kosten: euro 30,00 inclusief verzending of euro 27,50 zonder verzending), 21 x 28 cm (kosten: 40,00, inclusief verzending of 37,50 zonder verzending). Het boekje heeft een lichtgroene linnen kaft en bevat 23 afbeeldingen plus wat tekst. Vindt u het leuk om het boekje te bestellen? Dat kan. Stuur mij een email met uw adres en de bestelling en

maak het geld over op rekening NL28 INGB 0004342788 t.n.v. Marianne Pruimboom, Amsterdam. Vervolgens stuur ik u het boekje toe.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page