top of page
20180118_191327.jpg

In de loop der jaren heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan in het begeleiden van (ver)gevorderde tekenaars/schilders en (semi)-professionele kunstenaars. Zit je vast? Heb je behoefte aan iemand die met je meekijkt naar je werk? Heb je nieuwe inspiratie nodig? Een andere kijk op je werk? Bemoediging? Dan ben ik de aangewezen persoon. Ik laat mij onder andere inspireren door het boek "The Artist Way" geschreven door Julia Cameron. 

De frequentie bepalen we in overleg. Een sessie duurt een uur.

Ik kom naar jou toe, of je komt naar mijn atelier (met je werk).

Tarief: euro 75,00 per uur, (eventuele reistijd euro 25,00 per uur). 

 

"Was een fantastisch leuke middag!

En leuke aandacht voor mijn werk, 6 verkocht en 1 opdracht.

Dank dank voor wat ik geleerd heb, je aandacht en support.

Je ziet me natuurlijk nog wel". 

Marianne van der Haar, Purmerend

Expressionistisch schilder,

26 mei 2019

'''Als je je door Marianne laat coachen, kun je uitgaan van een serieuze aanpak. Ze bereidt zich goed voor, is heel deskundig, laat ruimte voor je eigen visie. Marianne heeft mij in de loop der jaren verschillende malen gecoacht. Het ging daarbij steeds om keuzes maken in mijn werk. Haar vriendelijke persoonlijkheid zorgt altijd voor een ontspannen sfeer tijdens de coachingsbijeenkomsten "

 

Hedy Coldenhoff

Schilder

7 jaar lessen en workshops gevolgd bij Marianne Pruimboom

Nijmegen, 27 mei 2018 

“Marianne Pruimboom is al zo’n tien jaar mijn coach om met schilderen bezig te zijn en me daarin te blijven ontwikkelen. We bespreken mijn werk ter verbetering en ze inspireert door te komen met nieuwe technieken en zienswijzen. Ook door met voorbeelden van andere kunstenaars te komen, waarvan ze dan de raakvlakken ziet met mijn werk of welke kant ik uit wil. We hebben het ook over filosofische aspecten en levensvragen en die vallen voor mij binnen het pakket van”schilderscoaching zoals het bedoeld is. Dat maakt dat ze het beste uit me haalt als het gaat om mijn authentieke creativiteit en de verwerkelijking daarvan naar steeds mooier wordende schilderijen met een persoonlijke stijl.”

 

Marianne van der Haar

Expressionistisch schilder

10 jaar coaching gevolgd bij Marianne Pruimboom

Purmerend, 24 mei 2018

 

 

 

 

 

 

Coaching voor de ambitieuze/vergevorderde schilder of tekenaar

bottom of page