top of page

Variaties op een thema; een nieuwe serie stillevens (olieverf op doek)


in deze periode van lockdown ben ik begonnen met een serie stillevens door middel waarvan ik mijn waarneming, mijn "schildersoog", wil aanscherpen. Reflecties en citroenen dwingen mij tot optimale observatie en vervolgens de uitdaging dat wat ik zie in verf te vertalen.


De stillevens zijn klein van formaat, 20 x 20 cm of 18 x 24 cm, olieverf op doek. Ze zijn te koop!

De schilderijtjes doen het erg goed als serie bij elkaar. Bijvoorbeeld; drie voor Euro 900,00 of twee voor Euro 650,00.

Per stuk (Euro 350,00) kan natuurlijk ook; ze zijn stralend en intens. De prijzen zijn inclusief een houten baklijst.


U kunt deze serie stillevens vinden onder Galerij, kopje Stilleven olieverf.


Hebt u interesse? Neem dan contact met mij op (mpruimboom@gmail.com) en maak een afspraak om het werk te komen bekijken in mijn atelier in de Bonairestraat 80 A in Amsterdam. U bent van harte welkom!Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page