Featured Posts

De betoverde tuin 1, de vijver

September 29, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

Tekenen op Ameland, het laatste weekend van november (Kunstmaand op Ameland)

December 7, 2016

 

 

 De Kunstmaand op Ameland is de moeite waard. Een aanrader. Al 20  jaar is november op Ameland de Kunstmaand. Er is dan veel beeldende kunst te zien op diverse mooie en interessante locaties. Ook zijn er optredens, muziek, poezie en theater. Natuurlijk wilden mijn collega Corri Janssen en ik ook zelf tekenen. Op locatie. Spannend want de dagen zijn kort en het is al koud, Toch hebben we met plezier gewerkt. Onder het kopje Landschappen zet ik de andere pasteltekeningen die ik in die paar dagen heb gemaakt. 

 

Please reload

Please reload

Archive
Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags