Featured Posts

De betoverde tuin 1, de vijver

September 29, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

De Portretmarathon was een succes!

January 25, 2016

 

De nacht voorafgaand aan de Portretmarathon werd ik wakker en maakte me zorgen, "straks komt er niemand ....." afgewisseld met  "wat nu als er teveel mensen  komen...". Het zweet brak me uit. Maar niets van deze angsten is waarheid geworden; het was druk, maar niet te druk, het was gezellig en ... het heeft de moeite geloond: met elkaar hebben we 78 (!) portretten getekend, sommige mensen gaven wat wat meer dan de gevraagde euro 12,50 per portret.. Al met al heeft Portretgroep "Koppen bij elkaar" voor euro 1.100,50 bij elkaar getekend voor Vluchtelingenwerk!

Please reload

Please reload

Archive
Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags