Featured Posts

De betoverde tuin 1, de vijver

September 29, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

Portretmarathon in De Kring

February 28, 2016

Vanmiddag heb we, Carla Baarspul, Clare van Stolk, Minka van Stoutenburg, Meinbert Gozewijn van Soest en ik, portretten getekend in Societeit De Kring. Van de negen aangekondige tekenaars waren er vier ziek zodat er een bescheiden groepje overbleef. De prijs voor een portret was minimaal euro 12,50, er mocht meer voor betaald worden, het was tenslotte voor Vluchtelingenwerk. Het liep geen storm, helaas, maar toch hebben we in een paar uurtjes, om precies te zijn van 16.00 - 18.00 uur, euro 450,00 verdiend! Dat stemt toch tevreden. 

 

 

Please reload

Please reload

Archive
Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags