top of page

Feedback na de workshop "Stoeien met acrylverf" d.d. 30 november 2014

Feedback na de workshop “Stoeien met acrylverf” d.d. 30 november 2014

Dag Marianne,

Allereerst nogmaals bedankt voor de boeiende en leerzame workshop!

Ben je al uitgerust, of was je niet moe? Volgens mij heb jij een onuitputtelijke

energie.

Joop

… ik vond t een geweldige dag!

Hedy

Lieve Marianne

Wat heb ik genoten van jouw workshop, het was echt helemaal af! De voorbereiding van het lesmateriaal, de aankleding van het atelier, tafels waarop alle spullen stonden en niet te vergeten de geweldige lunch met alles erop en eraan, het geheel voelde als een warm bad. Ik heb al veel workshops gevolgd maar deze overtrof alles, nogmaals dank. Mijn “angst” voor penselen en verf voelde ik langzaam verdwijnen; ga ermee aan de slag!

Liefs,

Rian

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page