Featured Posts

De betoverde tuin 1, de vijver

September 29, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

Feedback na de workshop "Stoeien met acrylverf" d.d. 30 november 2014

December 6, 2014

Feedback na de workshop “Stoeien met acrylverf” d.d. 30 november 2014

 

 

Dag Marianne,

 

Allereerst nogmaals bedankt voor de boeiende en leerzame workshop!

Ben je al uitgerust, of was je niet moe? Volgens mij heb jij een onuitputtelijke

energie.

Joop

 

 

 

… ik vond t een geweldige dag!

Hedy

 

 

Lieve Marianne

 

Wat heb ik genoten van jouw workshop, het was echt helemaal af! De voorbereiding van het lesmateriaal, de aankleding van het atelier, tafels waarop alle spullen stonden en niet te vergeten de geweldige lunch met alles erop en eraan, het geheel voelde als een warm bad. Ik heb al veel workshops gevolgd maar deze overtrof alles, nogmaals dank. Mijn “angst” voor penselen en verf voelde ik langzaam verdwijnen; ga ermee aan de slag!

Liefs,

Rian

 

 

Please reload

Please reload

Archive
Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags