Follow Us
Search By Tags

April 27, 2016

Monoprinten; met een roller, een glasplaat, drukinkt en papier. Een spannende, experimentele druktechniek. Mijn cursisten gingen helemaal los! U kunt de resultaten van hun werk bewonderen onder het kopje "Werk van leerlingen" in de galerij. 

 

 

April 24, 2016

De attributen nodig voor de grote lenteschoonmaak zijn al fris van zichzelf. Met houtskool en niet al te veel softpastel voor de kleur! Voor meer afbeeldingen: zie onder het kopje "Werk van leerlingen".

 

April 6, 2016

Ik ben een bewonderaar van het werk van Paula Modersohn-Becker. Haar  stoere manier van schilderen, de onderwerpen die zij aanpakte. Zo heeft zij de omgeving van Worpswede, waar ze woonde, geschilderd (berkenbomen!), stillevens, portretten en veel kinderen. Vaak waren...

April 2, 2016

 De cursisten van de cursus "Tekenen voor beginners" komen aardig op toeren. Zo'n geschilde sinaasappel is nu niet bepaald een heel eenvoudig onderwerp. Meer sinaasappels zien? Kijk dan even op mijn website bij "Werk van leerlingen".

 

 

 

 

April 2, 2016

 

Al heel lang wilde ik deze muurschildering maken, maar tijd nemen/maken voor zoiets,  tsja ... Tweede paasdag had ik ineens "tijd over". Een vreemde gewaarwording! En wat doe je dan?

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive