Follow Us
Search By Tags

De accordeoniste

Vanmiddag hadden we bij Portretgroep Koppen bij elkaar een heel inspirerend model: een accordeoniste! Ik heb een olieverfschilderijtje gemaakt, 40 x 50 cm, op een paneeltje. Meer resultaten van deze middag zien? Kijk dan eens op de facebookpagina van Portretgroep Koppen bij elkaar.

Tekenen op Ameland, het laatste weekend van november (Kunstmaand op Ameland)

De Kunstmaand op Ameland is de moeite waard. Een aanrader. Al 20 jaar is november op Ameland de Kunstmaand. Er is dan veel beeldende kunst te zien op diverse mooie en interessante locaties. Ook zijn er optredens, muziek, poezie en theater. Natuurlijk wilden mijn collega Corri Janssen en ik ook zelf tekenen. Op locatie. Spannend want de dagen zijn kort en het is al koud, Toch hebben we met plezier gewerkt. Onder het kopje Landschappen zet ik de andere pasteltekeningen die ik in die paar dagen heb gemaakt.

Meisje in kimono, Marianne Pruimboom

Geinspireerd door mijn eigen workshop heb ik een aantal collega's gevraagd samen "Meisje in kimono" te schilderen. Dit schilderij is van mijn hand, 50 x 60 cm, olieverf op doek. Het is nog niet helemaal af, ik ga er nog even aan door. Wilt u de schilderijen van de collega's zien? Kijk dan eens op de facebookpagina van Portretgroep Koppen bij elkaar.

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Recent Posts
Er zijn nog geen tags.
Archive