Follow Us
Search By Tags

Be French! Een Franse markt in de Beethovenstraat

Be French! Een Franse markt in de Beethovenstraat. Het begon te regenen maar MC Bloom zette de plantjes opzij en deed het zonnescherm naar beneden zodat ik, op een droge plek, dit schilderijtje kon maken van een van hun prachtige bloemstillevens!

Koeien, schilderij of foto?

Deze foto's maakte ik vorig jaar zomer met mijn mobiele telefoon. De zon was al bijna onder, het was te donker om te fotograferen ... dacht ik .... maar; niets is minder waar, het zijn schilderachtige foto's geworden.

Geslaagde workshop Schilderen met paletmes

Vandaag heb ik de workshop Schilderen met paletmes gegeven. De cursisten hebben hard gewerkt, veel tekeningen/schilderijen gemaakt. Ik zal wat van de resultaten onder Werk van leerlingen zetten (Galerij). En ... een goed model is het halve werk! Met dank aan C.!

Na de vakantie: les op donderdagavond en vrijdagochtend

Na de vakantie ga ik lesgeven op donderdagavond en vrijdagochtend. De les op de donderdagavond begint een half uurtje eerder, namelijk om 19.30 uur. . Zie hieronder! ATELIER PRUIMBOOM TEKEN- EN SCHILDERLESSEN / WORKSHOPS Voor zowel beginners als gevorderden Verschillende materialen en technieken Naar de waarneming of uit de fantasie Beter leren kijken Maar vooral: VEEL TEKEN- EN SCHILDERPLEZIER! Er wordt les gegeven op: donderdagavond van 19.30 uur - 21.30 uur en vrijdagochtend van 10.30 - 12.30 uur (houd rekening met een kleine uitloop van de les) STRIPPENKAARTSYSTEEM (invoegen altijd mogelijk, u betaalt alleen daadwerkelijk gevolgde lessen) LESDATA: deze komen nog! KOSTEN: (een les is inc

Werken op locatie: Oudewater e.o.

Samen met mijn schilder-collega/vriendin heb ik een paar dagen in Oudewater en omstreken getekend en geschilderd. Het was er prachtig! Dit is een pasteltekening van een lommerrijke vijver bij een boerderij.

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Recent Posts
Er zijn nog geen tags.
Archive