Follow Us
Search By Tags

Workshop "Haakstertje"

Voor meer resultaten van de workshop "Haakstertje" kunt u op mijn website onder het kopje "Werk van leerlingen" kijken. Ik heb deze workshop twee keer gegeven. De cursisten werkten op doek of op scanbulk, ze schilderden met acrylverf. Tussen de middag hebben we gezamenlijk de lunch genoten.

Dagtekening 18 maart

Vanmiddag op bij Portretgroep Koppen bij elkaar lieten we het model telkens 20 minuten poseren. Al met al hebben we zeven tekeningen gemaakt. Ik heb gewerkt met pastelkrijt, houtskool en Siberisch krijt. Model G. neemt altijd zeer inspirerende poses in. Meer tekeningen van G. te zien onder het kopje Portretten op mijn website.

Een puber als model

Mijn zoon van 14,5 jaar wil graag geld verdienen, ik wil al heel lang een portret ten voeten uit van hem schilderen dus de match was snel gemaakt. Het valt nog niet mee die lange benen op het doek (70 x 120 cm) te krijgen!

Dagtekening 3 maart 2016

Het onderwerp van mijn les vanavond is "spannende winterlandschappen". Ik heb even een proefje gemaakt om te zien of alles wat ik bedenk ook werkelijk uitvoerbaar is.

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Recent Posts
Er zijn nog geen tags.
Archive